EQUSANAN HISTORIAA

Terveys on hevosen hyvinvoinnin avainsanan

Equsana on johtava hevosrehujen valmistaja Tanskassa. Nimi Equsana tarkoittaa latinaksi “terve hevonen”. Hevosen terveys onkin yksi avainasioista Equsana brändin takana.

Suuri tanskalainen DLG yhtiö esitteli Equsana tuotemerkin markkinoille vuonna 2012. Sen jälkeen tuotteita brändin alle on kehitetty koko ajan lisää. Equsanasta on tullut vielä entistä laajempi ja se on kehitetty vastaamaan erilaisten hevosten erityistarpeisiin kaikkina aikoina.

Ensisijainen tavoitteemme on pystyä tarjoamaan kohtuuhintaisia laatutuotteita erilaisille hevosille. Tämä edellyttää jatkuvaa tuotteiden kehitystä ja innovointia, siten mahdollistamme hevosen hyvinvoinnin ja pystymme takaamaan parhaita mahdollisia käytännön ratkaisuja kiireisille hevosen omistajille.

Kattava 150 eri tuotteen tuotevalikoima koostuu ruokinta-, lisäravinne-, hoito-, sekä kuiviketuotteista. Equsana pyrkii olemaan hevostuotteiden markkinajohtaja.

Toivotamme sinut ja hevosesi tervetulleeksi Equsanan maailmaan!

Mikä DLG

DLG yhtymä on yksi suurimmista maatalouden yrityksistä Euroopassa. Sillä on yli 40 tytäryhtiötä yli 20 maassa. Tällä hetkellä yhtiön omistaa tanskalaiset maanviljelijät. DLG yhtymä on yksi suurimmista maataloustuotteiden toimittajista.

DLG Konsernin päätoimialat ovat maatilatarvikkeet, vitamiini- ja kivennäistuotteet, sekä palvelu- ja energiatuotteet. Nämä edustavat 95% bruttomyynnistä ollen n. 59,2 miljardia Tanskan kruunua vuonna 2014. DLG ryhmässä on yli 7500 työntekijää, joista 3000 asuu Tanskassa. Suurin osa bruttomyynnistä tulee Tanskasta ja Saksasta.

Vuodesta 2012 jolloin Equsana esiteltiin Tanskan markkinoilla, on sen tavoitteena ollut olla Tanskan markkinajohtaja hevosrehuissa. Markkinajohtajuutta pyritään pitämään yllä jatkuvalla markkinaseurannalla sekä tuotekehityksellä, näin ollen Equsana vastaa mrkkinoilla olevaa tarvetta.

Suomen maahantuonnista vastaa VT-Rent Oy